Originally Posted by Suzumebaci
  Jurnal de Shadowlands 1

Au fost doua saptamani foooarte intense…in care Suzuka a avut 16 raiduri sau ceva…da… au fost si zile cu 2 raiduri, unul de zi si unul de seara. In 2 reseturi am batut 47 bosi pe normal si 12 pe hc, cu best progres pt guild 9/10 HC si ceva practice la Denathrius HC (tactica este facuta, mai trebuie doar sa-l batem-55% best pull). Au fost 3 raiduri de “calibrare” in care am rulat peste 80 oameni pt a avea LOGS despre fiecare (asta pe langa echipa 1). Pe langa astea au mai fost 2 raiduri de Socials in weekend, in care minunatul nostru Khur a mai dus niste oameni in Narnia (profit de ocazie sa-ti MULTUMESC iarasi pt efortul depus). O roaba de multumiri si celor din echipa 1, au fost oameni care au venit la raid 5 zile din 7…putin cam mult chiar si pt noi 🙂 Avem constant peste 100 oameni online care fac grupuri pt m+ de diferite “marimi”, pe discord este activitate…all good in Wu Chec Clan.
Cf WoW progres suntem cea mai numeroasa guilda RO only cu: Level 60 Members: 447, Unique Players: 358 si dpdv progres suntem in top 3. Tinand cont ca jucam pe Chamber of Aspects as spune ca suntem bine de tot 🙂 Ne mentinem in continuare locul 1 pe server – For the HORDE! Mare GRATZ tuturor 🙂
O parte din raidurile noastre sunt pe stream, s-a pus la cale si ceea ce noi am numit “Roast pe LOGS”, totul este transparent si accesibil oricui este interesat de noi.
Profit de ocazie sa urez tuturor un mare “Craciun Fericit! si spor la porc!” & Sa ne auzim cu bine. Pace tuturor 🙂